Data publikacji: 08-02-2017
Wprawdzie czułość i sympatię powinniśmy okazywać sobie każdego dnia, jednak to właśnie 14 lutego czujemy się bardziej ośmieleni w wyrażaniu naszych uczuć. Drobny upominek, bukiet pięknych kwiatów i wyjątkowa kolacja w wyjątkowym miejscu - tego nie powinno zabraknąć w idealnym dniu Świętego Walentego. Z okazji tego święta nasz Szef Kuchni Dariusz Siciarz przygotował specjalne menu dla Gości, którzy zechcą spędzić swój wyjątkowy wieczór w Góralskiej Tradycji.
Nasza walentynkowa karta uwodzi i zachwyca. Nie zabrakło w niej lekkich owoców morza, polskiego mięsa komponującego się doskonale z kieliszkiem czerwonego wina, czy lekkiego, ale przyjemnie słodkiego deseru. Balans smaku i elegancji, to nasza recepta na niezapomniane Walentynki.
Menu walentynkowe będzie dostępne 14 lutego od godziny 19.00. W tym czasie nasza standardowa karta nie będzie dostępna. Serdecznie zapraszamy do zarezerwowania stolika już dziś!
Podczas walentynkowej kolacji będą Państwo mieli okazję skosztować:
- Wędzona pierś z kaczki z musem z maliny, sałatą i gruszką
- Małże Św. Jakuba zapiekane w ziołach
- Krem z zielonego groszku z mlekiem kokosowym, chili i szynką parmeńską
- Wołowina Bourguignon z puree z brokuł i pappardele z marchewkami
- Różana panna cotta z owocami i czekoladą
Cena menu to 110 zł za osobę.