Data publikacji: 04-09-2017
Szef Kuchni Dariusz Siciarz w tym miesiącu szczególnie poleca rozgrzewające cappuccino z kukurydzy i nutą chili, delikatną polędwicę cielęcą podaną z dynią piżmową, eskalopkami z foie gras w sosie veloute oraz krówkową Panna Cottę z czekoladą i pomarańczową granitą.
Wrześniowe menu:
-
Grillowana krewetka z dodatkiem bazylii, pomidorów, rozmarynu i czosnku - 32 zł
-
Cappuccino z kukurydzy z ptysiami i nutą chili - 18 zł
-
Filet z żabnicy podany z ziemniakami w szafranie, wędzoną papryką i małżą nowozelandzką - 75 zł
-
Polędwica cielęca podana z dynią piżmową, eskalopkami z foie gras w sosie veloute - 75 zł
-
Krówkowa Panna Cotta z czekoladą i pomarańczową granitą - 20 zł
Menu możemy skomponować jako menu degustacyjne. Warunkiem jest wybranie go przez cały stolik.