Ukryj treść

Wrześniowe propozycje Szefa Kuchni

Data publikacji: 04-09-2017

Szef Kuchni Dariusz Siciarz w tym miesiącu szczególnie poleca rozgrzewające cappuccino z kukurydzy i nutą chili, delikatną polędwicę cielęcą podaną z dynią piżmową, eskalopkami z foie gras w sosie veloute oraz krówkową Panna Cottę z czekoladą i pomarańczową granitą.


Wrześniowe menu:

  • Grillowana krewetka z dodatkiem bazylii, pomidorów, rozmarynu i czosnku - 32 zł
  • Cappuccino z kukurydzy z ptysiami i nutą chili - 18 zł
  • Filet z żabnicy podany z ziemniakami w szafranie, wędzoną papryką i małżą nowozelandzką - 75 zł
  • Polędwica cielęca podana z dynią piżmową, eskalopkami z foie gras w sosie veloute - 75 zł
  • Krówkowa Panna Cotta z czekoladą i pomarańczową granitą - 20 zł
     

Menu możemy skomponować jako menu degustacyjne. Warunkiem jest wybranie go przez cały stolik.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij