Ukryj treść

Sierpień w kuchni Góralskiej Tradycji

Data publikacji: 09-08-2017

W tym miesiącu Szef Kuchni Dariusz Siciarz postanowił zabrać naszych Gości w prawdziwą kulinarną podróż smaków. W naszej sierpniowej wkładce menu będą Państwo mogli skosztować takich specjałów, jak ośmiornica, hiszpańskie gazpacho czy argentyński rozbef. Na zwieńczenie posiłku idealny będzie sorbet z polskich malin z sezonowymi owocami.

Zapraszamy na to wyjątkowe menu, które serwujemy codziennie od 13:00 do 21:00.


Sierpniowe menu:

  • Grillowana ośmiornica z sałatami, awokado i żółtkiem conft -  39 PLN
  • Chłodnik gazpacho podany z lodami z ogórka - 18 PLN
  • Stek z tuńczyka podany z kaparami, bukietem sałat, cytrynowo ziemniaczanym puree i masłem rakowym - 69 PLN
  • Rozbef argentyński podany z pieczonym fenkułem, grillowaną kukurydzą, masłem anchois i frytkami stekowymi - 89 PLN
  • Sorbet malinowy z owocami - 20 PLN

Menu możemy skomponować jako menu degustacyjne. Warunkiem jest wybranie go przez cały stolik.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij