Ukryj treść

Lipcowa wstawka menu!

Data publikacji: 01-07-2017

Letnia kuchnia to jedna z naszych ulubionych. Bez końca mona przebierać w świeżych, pachnących słońcem i bardzo kolorowych warzywach i owocach z lokalnych, polskich upraw. W tym miesiącu Szef Kuchni Dariusz Siciarz do swoich kulinarnych wariacji wprowadził maliny, botwinkę, kurki, dzikie szparagi i oczywiście połączenie idealne czyli truskawki z rabarbarem. Oprócz warzyw i owoców  w naszych daniach nie mogło zabraknąć wybornych mięs takich jak wątróbka Foie Grass, perliczka czy turbot. Zapraszamy na rozkoszowanie się naszymi nowymi daniami dostępnymi tylko do końca lipca.


W lipcowej wstawce znajdą Państwo:

Wątróbka Foie Grass z malinami i sherry – 45 zł

Chłodnik z botwinki podany z lodami z maślanki – 18 zł

Turbot podany z białym winem, plackiem z cukinii, kurkami i dzikimi szparagami - 89 zł

Pierś perliczki podana z kluseczkami buraczanymi, grzybami i sosem maślanym - 55 zł

Kompot z rabarbarem podany z białą czekoladą, truskawkami i miętą - 22 zł

Zapraszamy!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij