Ukryj treść

Lekko, kolorowo i pysznie - czerwiec w Góralskiej Tradycji

Data publikacji: 01-06-2017


Wraz z czerwcem do Zakopanego zawitała piękna pogoda, a do naszej restauracji - nowe menu sezonowe, będące uzupełnieniem standardowej karty. Znajdziecie w nim wszystkie czerwcowe przysmaki, dobrane w nie tyle zaskakujący, co zachwycający sposób. Arbuzowi towarzyszy feta i mięta, szczawiowi - kotleciki jajeczne, a halibutowi - fasolka szparagowa i rabarbar. Skosztujcie sami!

W czerwcu zapraszamy na takie dania jak:

Soczysta sałatka z arbuza sera feta podana z miodem i miętą

Zupa szczawiowa serwowana z kotlecikiem jajecznym

Filet z halibuta podany w towarzystwie fasolki szparagowej komosy ryżowej i rabarbaru

Pierś kaczki podana z soczewicą szpinakiem botwinką i sosem z pędów sosny

Truskawki w śmietanie z bezikami

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij