Ukryj treść

Góralska Tradycja wyróżniona przez Newsweek Polska

Data publikacji: 15-02-2017

Spośród wielu restauracji trudno wybrać miejsce wyjątkowe, klimatyczne, z najlepszym menu. Aby pomóc wszystkim miłośnikom dobrej kuchni, Tygodnik Newsweek przygotował przewodnik „Gdzie zjeść w czasie wypadu na narty?”. Jego autorką jest Justyna Adamczyk - Redaktor Naczelna słynnego Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska. Wyróżniła nasze nerki jagnięce z grzybami i jarmużem, jako danie ciekawe i rzadko spotykane, na które warto się skusić. Dołączamy się do tej rekomendacji, zachęcamy do spróbowania także pozostałych dań naszego menu i wybrania swoich ulubionych pozycji.

Bardzo dziękujemy za polecenie Góralskiej Tradycji i zapraszamy do lektury całego artykułu na www.newsweek.pl

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij