Ukryj treść

Festiwal wiosennych smaków

Data publikacji: 01-05-2017

Szef Kuchni, inspirując się tym, co teraz najsmaczniejsze i najdorodniejsze, przygotował specjalne menu, które stanowi doskonałe dopełnienie naszej stałej karty. Głównym bohaterem majowego festiwalu smaków są oczywiście szparagi serwowane w kilku postaciach. Obok nich pojawiają się młoda kapusta, soczysty filet z sandacza, kruche wędzone polędwiczki oraz lekki, odświeżający deser na bazie marakui. 

Majowe propozycje Szefa Kuchni:

Szparagi w maśle z jajkiem, szynką parmeńską i chałką – 27 zł

Grzybowo szparagowe latte – 21 zł

Filet z sandacza podany ze szparagami, puree z gruszki, musztardą i sosem Beurre Blanc – 59 zł

Wędzone polędwiczki wieprzowe z młodą kapustą, ziemniakami i zapiekanym pomidorem – 55 zł

Cappuccino z marakui z białą czekoladą - 25 zł

 

Menu sezonowe serwujemy w godzinach 13.00 - 21.00.

Zapraszamy!

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij