Ukryj treść

Czerwcowe nowości w menu

Data publikacji: 14-06-2018

W czerwcowych propozycjach Szef Kuchni Dariusz Siciarz z fantazją łączy klasyczne i rzadziej spotykane smaki. Jeśli kozi ser z botwinką, to otulony miodem z pędów sosny, a jeśli skrzydło z raji – to tylko w towarzystwie omleta Arnolda Bennetta i palonych warzyw. Na deser czeka zaś prawdopodobnie najlepsza propozycja na pierwsze dni lata: truskawki w śmietanie z podpalaną bezą.

CZERWCOWA WKŁADKA DO MENU: 

Kozi ser podany z botwinką, młodym szpinakiem i miodem z pędów sosny – 33 zł
Zupa szczawiowa z jajkiem mollet – 17 zł
Skrzydło raji podane z omletem Arnolda Bennetta, szparagami i palonymi warzywami – 57 zł
Stek wołowy Black Angus w towarzystwie szparagów, jajka i pieczonych ziemniaków – 77 zł
Truskawki w śmietanie z podpalaną bezą – 18 zł

Zapraszamy do Góralskiej Tradycji!


Wiosenne menu mogą Państwo zamówić jako menu degustacyjne – prosimy jednak o wybranie go przez cały stolik.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij