Hide text

Wrześniowe propozycje Szefa Kuchni

Publication Date: 04-09-2017

Szef Kuchni Dariusz Siciarz w tym miesiącu szczególnie poleca rozgrzewające cappuccino z kukurydzy i nutą chili, delikatną polędwicę cielęcą podaną z dynią piżmową, eskalopkami z foie gras w sosie veloute oraz krówkową Panna Cottę z czekoladą i pomarańczową granitą.


Wrześniowe menu:

  • Grillowana krewetka z dodatkiem bazylii, pomidorów, rozmarynu i czosnku - 32 zł
  • Cappuccino z kukurydzy z ptysiami i nutą chili - 18 zł
  • Filet z żabnicy podany z ziemniakami w szafranie, wędzoną papryką i małżą nowozelandzką - 75 zł
  • Polędwica cielęca podana z dynią piżmową, eskalopkami z foie gras w sosie veloute - 75 zł
  • Krówkowa Panna Cotta z czekoladą i pomarańczową granitą - 20 zł
     

Menu możemy skomponować jako menu degustacyjne. Warunkiem jest wybranie go przez cały stolik.

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings.

OK, close