Hide text

Sierpień w kuchni Góralskiej Tradycji

Publication Date: 09-08-2017

W tym miesiącu Szef Kuchni Dariusz Siciarz postanowił zabrać naszych Gości w prawdziwą kulinarną podróż smaków. W naszej sierpniowej wkładce menu będą Państwo mogli skosztować takich specjałów, jak ośmiornica, hiszpańskie gazpacho czy argentyński rozbef. Na zwieńczenie posiłku idealny będzie sorbet z polskich malin z sezonowymi owocami.

Zapraszamy na to wyjątkowe menu, które serwujemy codziennie od 13:00 do 21:00.


Sierpniowe menu:

  • Grillowana ośmiornica z sałatami, awokado i żółtkiem conft -  39 PLN
  • Chłodnik gazpacho podany z lodami z ogórka - 18 PLN
  • Stek z tuńczyka podany z kaparami, bukietem sałat, cytrynowo ziemniaczanym puree i masłem rakowym - 69 PLN
  • Rozbef argentyński podany z pieczonym fenkułem, grillowaną kukurydzą, masłem anchois i frytkami stekowymi - 89 PLN
  • Sorbet malinowy z owocami - 20 PLN

Menu możemy skomponować jako menu degustacyjne. Warunkiem jest wybranie go przez cały stolik.

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings.

OK, close