Hide text

Lekko, kolorowo i pysznie - czerwiec w Góralskiej Tradycji

Publication Date: 01-06-2017


Wraz z czerwcem do Zakopanego zawitała piękna pogoda, a do naszej restauracji - nowe menu sezonowe, będące uzupełnieniem standardowej karty. Znajdziecie w nim wszystkie czerwcowe przysmaki, dobrane w nie tyle zaskakujący, co zachwycający sposób. Arbuzowi towarzyszy feta i mięta, szczawiowi - kotleciki jajeczne, a halibutowi - fasolka szparagowa i rabarbar. Skosztujcie sami!

W czerwcu zapraszamy na takie dania jak:

Soczysta sałatka z arbuza sera feta podana z miodem i miętą

Zupa szczawiowa serwowana z kotlecikiem jajecznym

Filet z halibuta podany w towarzystwie fasolki szparagowej komosy ryżowej i rabarbaru

Pierś kaczki podana z soczewicą szpinakiem botwinką i sosem z pędów sosny

Truskawki w śmietanie z bezikami

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings.

OK, close